viernes, 14 de mayo de 2010

Metodologia

Calcul de les alçades









Per calcular les alçades de les xemeneies fèiem servir la trigonometria on vam tindré que elaborar el quadrant, un estri per mesurar les alçades.
Desprès vam tenir que sortir al carrer a mesurar les alçades des de cinc punts diferents. Això es feia mirant la punta de la xemeneia amb una canya de xuclar que vam enganxar sobre el quadrant i una altre persona tenia que mirar l'angle que donava de la xemeneia.
Els punts d'on vam agafar els angles son: des de la parada del tramvia vam tenir un angle de 16º, des de el pàrquing d’invàlids del carrer la Pau: 25º, des de l’ av. del camp de la Bota : 21º, al costat del riu al carrer de la Pau :14º, des de la porta del camp de futbol del Sangabriel: 7º





















En aquesta taula vam apuntar tots els resultats dels angles ( la mida des de el terra fins a l’ull “h1”, calcular la tangent “h2” es el que es veu des de la mida de l’ull de la persona que utilitzi el quadrant fins el final de la xemeneia, també calculàvem les distancies horitzontals i les apuntàvem, i calcular l'alçaria total )

El resultat que vam obtenir es que les xemeneies tenen una alçaria de 8 metres 23 centímetres.



No hay comentarios:

Publicar un comentario